Sydjysk Eltekniq er Årets Læreplads i 2021

28. oktober 2021 Uddannelse

Allerede fra dag ét i mit praktikforløb, blev jeg givet ansvar og viden.

Jeg fik lært en masse faglige ting på byggepladsen og kollegerne brugte tid på at forklare og ikke mindst lære mig hvad formålet var.

Efter et år er jeg medansvarlig på et stort projekt, jeg bliver spurgt ind til mine meninger og ideer til hvordan vi griber projektet an og er med til at styre vores indlejningsfolk.

Sådan skrev elektrikerlærling Richards Stanley Hellman i sin indstilling til, at Sydjysk Eltekniq kunne bliver kåret som Årets Læreplads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst men ikke mindst er det en læreplads med fokus på det enkelte individ, skrev han videre og på baggrund af hans flotte indstilling er Sydjysk Eltekniq kåret Årets Læreplads 2021.

“Prisen har har stor betydning for os, fordi det er en anerkendelse af den måde vi behandler hinanden på. Æren for prisen deler jeg med alle vores medarbejdere, fordi det er dem, der lærer fra sig og er tættest på lærlingene”, siger Lars Bock Paulsen, der ejer Sydjysk Eltekniq.

“Jeg tror også, at andre ser, at det er godt at stå i lære hos os”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sydjysk Eltekniq er der seks lærlinge og det dækker både voksnelærlinge og unge af begge køn.

Flere håndværkere taler om, at det er besværligt at have lærlinge.

“Det er det ikke, og vi har lærlinge, fordi vi gerne vil have udlærte elektrikere i fremtiden. Vi ansætter gerne vores egne lærlinge, når de har fået deres svendebrev”, siger Lars Bock Paulsen.

Prisen blev overrakt af EUC Syds direktør, Finn Karlsen, som fortalte, at han husker, da et autofirma fik prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De måtte ansætte to medarbejdere og en lærling mere, fordi kunderne kunne lide, at firmaet behandlede lærlinge som mennesker”, siger Finn Karlsen.

Du kan SE BILLEDER HER .

Denne artikel er skrevet af Sofie Landkildehus, Privatskolen Als

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...