Syv steder ramt af indbrud i weekenden

22. september 2014 Uncategorized

Syv indbrud – siger opgørelsen i politiets indbrudsstatistik efter weekenden.

Fra et arbejdsskur på Kettingvej blev der mellem fredag og lørdag stjålet diverse elektronik-værktøj for ca. 50.000 kr.

På Solsikkevej i Havnbjerg var der indbrud i en villa og på Myrhaven gik tyvene i gang med to huse. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/05/politi.jpg” alt=”politi” width=”200″ height=”252″ />

Fra lørdag til søndag blev et vindue brudt op i det ene hus og her blev der stjålet et smykkeskrin med en større mængde halskæder, armbånd og ure. Skrinet blev fundet ved Overhaven – stadig med nogle af smykkerne i. I det andet hus på Solsikkevej lykkedes det ikke for tyvene at få et vindue brækket op og de forsvandt igen fra stedet.

På Gammelhave i Lysabild blev et vindue brudt op med et koben mellem lørdag og søndag. Det er ikke opgjort, hvad der blev stjålet, men der blev fundet en pose med gaver bag huset. Politiet fandt hjulspor i græsset tæt ved bagsiden af huset, oplyser Radio Als.

På Birkevej i Augustenborg blev et hus gennemrodet og en værdiboks blev stjålet. Den indeholdt en Acer bærbar PC og diverse personlige papirer. Derudover blev der stjålet en H2O sportstaske og et mastercard.

På Kettingvej i Augustenborg blev der mellem torsdag og søndag brudt en terrassedør op. Hele huset blev gennemrodet, men det er ikke opgjort,  hvad der blev stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk