Tåbelig indbrudstyv afsløret af håndskrift

20. august 2014 Uncategorized

Dygtigt politiarbejde, vågne borgere og skriblerier på en seddel førte tirsdag til anholdelsen af to indbrudstyve i Dybbøl.

I formiddagstimerne blev et kældervindue brudt op på Langbrogade. Der blev stjålet et Pentax digitalkamera, smykker, en bærbar computer og afrikansk valuta fra Tanzania.

Tyvene havde også været inde et andet sted på Langbrogade, men her er der endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.retten

På Nørreløkke i Dybbøl blev der mandag opdaget et indbrud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beboerne er ikke hjemme så udover et manglende fladskærms-tv på væggen er det ikke opgjort hvad der blev stjålet. Men tyven havde efterladt en seddel med teksten ”Du er en billig luder” – udover den uintelligente melding skulle den lille hilsen vise sig at være dum på flere måder.

En vågen borger i området ringede til politiet og fortalte at der løb en mand rundt i området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden råbte og skreg og opførte sig mærkeligt.

Politiet kørte derud og traf to mænd, en 20-årig lokal mand og en 16-årig ung mand fra København. Begge mænd var i besiddelse af af koster fra indbruddet på Langbrogade og blev derfor taget med på stationen.

På stationen bad en af betjentene den 20-årige om at skrive en tekst på et stykke papir – og håndskriften var ganske tydeligt den samme som på sedlen fra Nørreløkke.

De blev begge sigtet for indbruddene på Langbrogade og den 20-årige blev også sigtet for indbruddet på Nørreløkke.

Han skulle i forvejen møde i fængslet onsdag til afsoning af en tidligere dom og derfor fik han kørelejlighed af politiet til statsfængslet i Renbæk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der venter ham nu yderligere en retssag for de nye indbrud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Søg penge og forskøn lokalområderne

16. april 2021 Samfund

Partierne bag Byrådets budgetaftale for 2020-2023 har afsat 100.000 kr. om året i en pulje, så borgere og foreninger kan søge om tilskud fra til forskellige drifts- og vedligeholdelsesprojekter. Foirdi der på grund af Corona-epidemien Cikke blev delt penge ud fra puljen sidste år, så er der i år 200.000 kr. at søge om. ”Vi […]

Læs mere...