Tag med på naturvejledernes på trofæjagt

21. januar 2021 Uddannelse

To gange om ugen kommer Naturvejlederne med nye og spændende forslag til udeaktiviteter i naturen. Alle kan tage del i aktiviteterne, som kan ses som et dejligt – og lærerigt – afbræk i hjemmeundervisningen eller bare en god anledning til at få lidt frisk vinterluft.

NaturJagten er bygget op omkring naturen omkring os. Den ligger lige uden for døren, er klar til at tage imod – og så er det helt gratis at bruge den.

“NaturJagten tager udgangspunkt i det, der sker i naturen lige nu og derfor er oplagt. Men for mange vil det sikkert være nyt og spændende. Man får stillet tre opgaver – en let, en svær og en udfordrende, og alle kan løses ved at gå ud i naturen med de nysgerrige øjne skruet på”, siger naturvejleder Andreas Hermann om det nye tiltag, som kan følges på Naturvejledernes Facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andreas Hermann håber, at Naturjagten vil lokke mange børn og voksne ud i naturen – også på de dage, hvor vejret ikke viser sig fra sin allerbedste side. Dem er der flest af om vinteren.

“Og så kunne det være rigtig fint, hvis man tager mobiltelefonen med på NaturJagten og tager billeder af de ting, man finder. På den måde dokumenterer man, at man har fundet det, som jagten gik ud på, og så lægger man billederne på Facebooksiden ‘Naturvejlederne Sønderborg’, som en kommentarer. Når man deler sine billeder, viser man både, hvad man har fundet og inspirerer andre”, siger Andreas Hermann i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

NaturJagten er skudt i gang, så du kan allerede nu finde jagtopgaver om havets tang og skovens lorte.

Hver tirsdag og fredag kommer der nye opgaver og dermed inspiration til nye jagtture og nye trofæer.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...