Tage Petersen: Sønderjysk Forsikring skal tænke på signalværdi

4. juni 2015 Sundeved

Landmand Tage Petersen, Venstre, skriver:

Sønderjysk Forsikring har planer om at flytte hovedkvarteret fra Sønderborg til en mere synlig placering ved den sønderjyske motorvej.

Tage Petersen vil fåsvært ved at tale godt for Sønderjysk Forsikring, hvis de flytter arbejdspladser til Aabenraa.

Tage Petersen vil fåsvært ved at tale godt for Sønderjysk Forsikring, hvis de flytter arbejdspladser til Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er de selvfølgelig i deres gode ret til at gøre, hvis de mener, at det er det rigtige, men det virker som om man totalt undervurderer betydningen af den lokale forankring i Sønderborgområdet, signalværdien i en flytning, og kundernes vilje til at stemme med fødderne.
For 2 – 3 år siden blev alle os landmandskunder bedt om at forlade selskabet, selv om de alsiske bønder var en del af selskabets oprindelige DNA.
Det var vi mange, der var skuffede over, men jeg er en af dem der trods alt stadig har talt pænt om selskabet, og opfordret andre til at støtte op om det lokale forsikringsselskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ambassadørrolle og loyalitet overfor selskabet vil forsvinde hos mange ved en flytning, og hvis synligheden ved motorvejen er et argument, så kan det klares på andre måder.
Jeg tror at en flytning vil give en kundeflugt i lokalområdet, som aldrig vil kunne opvejes af en tvivlsom gevinst ved et mere synligt hovedkvarter.
Det her er ikke et spørgsmål om bykrig imellem Sønderborg og Aabenraa, men et spørgsmål om et lokalområde, der har været loyale og stolte over deres lokale forsikringsselskab, og som nu føler sig svigtet.

Jeg håber at bestyrelse og delegerede vil tænke sig rigtig godt om inden de beslutter sig!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...