Tankrøver fik pengene i andet forsøg

6. juni 2013 Uncategorized

Omkring midnat gik en en mand ind på Q8 på Alsgade, hvor han truede ekspedienten med en stor køkkenkniv. Ekspedienten nægtede dog at udlevere pengene og derfor opgav manden ævred.

Men noget tyder dog på, at han ikke gav op så let, for 40 minutter senere blev Shell på Alsgade også udsat for røveri. Igen blev en køkkenkniv brugt til at true ekspedienten. Her lykkedes det manden at få udleveret et mindre pengebeløb.

Politiet formoder, at der er tale om samme mand.

Han beskrives som 20-30 år, almindelig af bygning og cirka 185 centimeter høj. Han var i klædt en hvid hættetrøje med sort tryk, lyse bukser og lyse tennissko. For munden havde han et sort og hvidt tørklæde.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...