Tantaline udvider og bygger ny fabrik i Sønderborg

Pressefoto
Pressefoto
25. januar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

For at imødekomme den øgede efterspørgsel samt som et led i den strategiske udvikling som virksomheden er i, er der gang i byggeriet af et nyt domicil til Tantaline på Ingolf Nielsens Vej i Sønderborg og virksomheden venter at kunne flytte ind i slutningen af sommeren.

Tantaline har i dag til huse i lejede lokaler hos Danfoss i Nordborg.

Der er tale om en komplet ny skræddersyet bygning med produktion, lager, fællesområder og administration på 1240 kvm, beliggende i naturskønne omgivelser, men alligevel tæt på motorvejen og Sønderborg by.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med den nye bygning sikrer Tantaline mulighed for tredobling af den nuværende produktionskapacitet, og er det ikke nok har Tantaline erhvervet tilstrækkelig byggegrund til at udvide yderligere, efterhånden som behovet opstår.

”Tantalines vækstmuligheder sikres med disse nye og meget moderne faciliteter. Nærheden til Sønderborg gør, at vi får yderligere muligheder for at tiltrække kompetente medarbejdere. Det er en fornøjelse at arbejde med mennesker, der har visionen og ressourcerne til at tage Tantaline til næste niveau. Vi ser frem til at byde nye kunder og strategiske partnere velkommen til at hjælpe os på vores rejse”, siger Paul Egginton, Operations Manager i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tantaline CVD er førende i verdensklasse inden for aflejring af tantaloverfladelag, der bruges til korrosionsbestandighed i barske miljøer. Den proprietære Tantaline® behandlingsproces producerer et ensartet, robust og metallurgisk bundet tantallag på rustfri ståldele såsom ventiler, fittings, termobrønde og mange andre.

Med overlegen korrosionsydelse og overkommelig pris sammenlignet med nikkellegeringer, titanium og zirkoniummetaller Tantaline®-behandlede produkter er et foretrukket valg af procesingeniører til at forlænge komponenternes levetid og øge sikkerheden i en lang række industrier såsom kemisk forarbejdning, minedrift, olie og gas energi og farmaceutisk produktion.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...