Team Rynkeby Show på Hotel Comwell mandag

12. april 2013 Uncategorized

Mandag kl.20 skulle teatersalen på Hotel Comwell gerne være fyldt op med tilskuere til Team Rynkebys store velgørenhedsshow til fordel for kræftramte børn og deres familier.

Showet er arrangeret i samarbejde med Børnecancerfonden, hvor direktør Marianne B. Nielsen naturligvis vil være tilstede.

Der bydes på masser af lokal underholdning  fra den populære trompetist Per Nielsen, revydirektør Leif Maibom, tryllekunstner Jan Hellesøe, sangerne Christoffer Brodersen og Mark Dixon, Danfoss Orkesteret, sportsdanserne Christine og Petar og sangerinden Maria Skuladottir. Hos arrangørerne er man utrolig stolte og beærede over, at så mange lokale udøvere vil stille ulønnet op til arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Programmet lægger op til et helt fantastisk show, hvor kunstnerne optræder både individuelt, men også i konstellationer, man nok ikke lige havde set komme. Det bliver en aften med noget godt til både øjne og øre, og lattermusklerne vil helt sikkert også blive rørt, er ordene fra arrangørerne.

Billetter kan købes på billetten.dk for 175 kr. Beløbet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...