Team Rynkeby Show på Hotel Comwell mandag

12. april 2013 Uncategorized

Mandag kl.20 skulle teatersalen på Hotel Comwell gerne være fyldt op med tilskuere til Team Rynkebys store velgørenhedsshow til fordel for kræftramte børn og deres familier.

Showet er arrangeret i samarbejde med Børnecancerfonden, hvor direktør Marianne B. Nielsen naturligvis vil være tilstede.

Der bydes på masser af lokal underholdning  fra den populære trompetist Per Nielsen, revydirektør Leif Maibom, tryllekunstner Jan Hellesøe, sangerne Christoffer Brodersen og Mark Dixon, Danfoss Orkesteret, sportsdanserne Christine og Petar og sangerinden Maria Skuladottir. Hos arrangørerne er man utrolig stolte og beærede over, at så mange lokale udøvere vil stille ulønnet op til arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Programmet lægger op til et helt fantastisk show, hvor kunstnerne optræder både individuelt, men også i konstellationer, man nok ikke lige havde set komme. Det bliver en aften med noget godt til både øjne og øre, og lattermusklerne vil helt sikkert også blive rørt, er ordene fra arrangørerne.

Billetter kan købes på billetten.dk for 175 kr. Beløbet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...