Teamwork: Sønderborg Nyt guider til super revy-tilbud

4. maj 2013 Kultur

Radio Als har lavet en eksklusiv aftale med Sønderborg Sommer Revy og Comwell og har skaffet 2 x 50 billetter til en rigtig favorabel pris.

Det gælder forestillingerne den 5. og 6. juni.
Normalprisen for en billet til revyen er 335 kr. men er i kvikke, så får i billetterne til kun 235 kr. stk. Det eneste I skal gøre for at få rabatten er at nævne kodeordet ”Radio Als” når I bestiller billetterne.

Men det stopper ikke dér, for hvis I ønsker at spise på Comwell før revyen, er prisen inkl. billet og revymenu normalt 659 kr. Nævner i kodeordet ”Radio Als” ved bestilling får i det til kun 475 kr. inkl. billet, velkomstdrink, revymenu samt helt ekstraordinært også et møde med Leif Maibom der i en halv time forud for middagen vil give et rigtig spændende foredrag om alle de sjove ting der sker under forberedelserne til revyen, fortælle om hvad der alt skal til for at få revyen op at stå, hvordan de finder deres materiale, samt hans erfaringer igennem årene. Der vil her også være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk at tilbuddet skal bestilles enten ved at ringe til billetkontoret på 7442 8702 eller på mail til billet@sommerrevy.dk
Kodeord: Radio Als – udløser rabatten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...