Teamwork: Sønderborg Nyt guider til super revy-tilbud

4. maj 2013 Kultur

Radio Als har lavet en eksklusiv aftale med Sønderborg Sommer Revy og Comwell og har skaffet 2 x 50 billetter til en rigtig favorabel pris.

Det gælder forestillingerne den 5. og 6. juni.
Normalprisen for en billet til revyen er 335 kr. men er i kvikke, så får i billetterne til kun 235 kr. stk. Det eneste I skal gøre for at få rabatten er at nævne kodeordet ”Radio Als” når I bestiller billetterne.

Men det stopper ikke dér, for hvis I ønsker at spise på Comwell før revyen, er prisen inkl. billet og revymenu normalt 659 kr. Nævner i kodeordet ”Radio Als” ved bestilling får i det til kun 475 kr. inkl. billet, velkomstdrink, revymenu samt helt ekstraordinært også et møde med Leif Maibom der i en halv time forud for middagen vil give et rigtig spændende foredrag om alle de sjove ting der sker under forberedelserne til revyen, fortælle om hvad der alt skal til for at få revyen op at stå, hvordan de finder deres materiale, samt hans erfaringer igennem årene. Der vil her også være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk at tilbuddet skal bestilles enten ved at ringe til billetkontoret på 7442 8702 eller på mail til billet@sommerrevy.dk
Kodeord: Radio Als – udløser rabatten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...