Teamwork: Sønderborg Nyt guider til super revy-tilbud

4. maj 2013 Kultur

Radio Als har lavet en eksklusiv aftale med Sønderborg Sommer Revy og Comwell og har skaffet 2 x 50 billetter til en rigtig favorabel pris.

Det gælder forestillingerne den 5. og 6. juni.
Normalprisen for en billet til revyen er 335 kr. men er i kvikke, så får i billetterne til kun 235 kr. stk. Det eneste I skal gøre for at få rabatten er at nævne kodeordet ”Radio Als” når I bestiller billetterne.

Men det stopper ikke dér, for hvis I ønsker at spise på Comwell før revyen, er prisen inkl. billet og revymenu normalt 659 kr. Nævner i kodeordet ”Radio Als” ved bestilling får i det til kun 475 kr. inkl. billet, velkomstdrink, revymenu samt helt ekstraordinært også et møde med Leif Maibom der i en halv time forud for middagen vil give et rigtig spændende foredrag om alle de sjove ting der sker under forberedelserne til revyen, fortælle om hvad der alt skal til for at få revyen op at stå, hvordan de finder deres materiale, samt hans erfaringer igennem årene. Der vil her også være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husk at tilbuddet skal bestilles enten ved at ringe til billetkontoret på 7442 8702 eller på mail til [email protected]
Kodeord: Radio Als – udløser rabatten.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>