Teknisk Gymnasium og IB inviterer kommende elever til info-møde

18. januar 2020 Uddannelse

Teknisk Gymnasium og IB på EUC Syd holder informationsaften på torsdag klokken 17, så vil du være ingeniør, sygeplejerske, læge, journalist eller måske forsker, så er er det en god idé at møde op. Med en studentereksamen fra Teknisk Gymnasium får du en stærk 3-årig gymnasieuddannelse, der gør dig klar til alle videregående uddannelser. Du kan læse videre inden for f.eks. naturvidenskab, sundhed, teknik, teknologi eller it.

Artiklen fortsætter under annoncen

IB Diploma varer også 3 år med første år på Pre-IB. Undervisningen foregår på engelsk, og så opnår du en international og anerkendt studentereksamen, der anses for førende i verden og adgangsgivende til universiteter og andre højere læreanstalter både i Danmark og udlandet, skriver EUC Syd.

Det internationale gymnasium International Baccalaureate, der ligger på EUC Syd i Sønderborg, holder informationsaften. Mød op samme tid og sted som ved htx, og så bliver I delt alt efter hvilket gymnasium I vil høre om.

Aftenen varer ca. 1½ time og er for interesserede elever og forældre. Der vil være informationer og afklaring, oplysninger om alt fra studieretninger, fag, studiemiljø til optagelse og eksamener, få svar på egne spørgsmål og en rundvisning på gymnasiet og se faciliteterne.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk