Teknisk Gymnasium og IB inviterer kommende elever til info-møde

18. januar 2020 Uddannelse

Teknisk Gymnasium og IB på EUC Syd holder informationsaften på torsdag klokken 17, så vil du være ingeniør, sygeplejerske, læge, journalist eller måske forsker, så er er det en god idé at møde op. Med en studentereksamen fra Teknisk Gymnasium får du en stærk 3-årig gymnasieuddannelse, der gør dig klar til alle videregående uddannelser. Du kan læse videre inden for f.eks. naturvidenskab, sundhed, teknik, teknologi eller it.

IB Diploma varer også 3 år med første år på Pre-IB. Undervisningen foregår på engelsk, og så opnår du en international og anerkendt studentereksamen, der anses for førende i verden og adgangsgivende til universiteter og andre højere læreanstalter både i Danmark og udlandet, skriver EUC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det internationale gymnasium International Baccalaureate, der ligger på EUC Syd i Sønderborg, holder informationsaften. Mød op samme tid og sted som ved htx, og så bliver I delt alt efter hvilket gymnasium I vil høre om.

Aftenen varer ca. 1½ time og er for interesserede elever og forældre. Der vil være informationer og afklaring, oplysninger om alt fra studieretninger, fag, studiemiljø til optagelse og eksamener, få svar på egne spørgsmål og en rundvisning på gymnasiet og se faciliteterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...