Teknologiskolen åbner en afdeling i Sønderborg

22. august 2019 Uddannelse

Når sæson starter i Teknologiskolen til september, er det ikke kun børn og unge i Odense og på Fyn, der kan gå til teknologi om eftermiddagen.

Til efteråret åbner Teknologiskolen nemlig en ny afdeling i Sønderborg.

Teknologiskolen har siden åbningen i 2015 oplevet en stadig stigende interesse for at gå til teknologi som en fritidsaktivitet.

Således har Teknologiskolen i Odense de seneste år haft 100 børn i hver sæson, der hver uge bruger 1½-2 timer på at lære om teknologi.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Interessen var fra dag et meget stor, og stigende siden da. Det er jo fantastisk at mærke den interesse børn og unge har for at lære om og med teknologi i deres fritid”, siger Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Han er formand og medstifter for Teknologiskolen i Odense.

Nu håber folkene bag Teknologiskolen i Odense, at børnene i Sønderborg har lige så stor interesse i at lære om teknologi.

I samarbejde med Syddansk Universitet i Sønderborg samt House of Science åbner en ny afdeling af Teknologiskolen til september.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som i Odense, får Teknologiskolen i Sønderborg til huse hos Syddansk Universitet.
“Vi er utrolig glade for, at SDU Sønderborg og House of Science bakker op om dette initiativ, samt at Teknologiskolen i Odense har lyst og mod på at hjælpe os i gang. Vi mærker jo en stor interesse, så vi glæder os helt vildt til at starte”, siger Horst Gronwald, formand for Teknologiskolen i Sønderborg.

Teknologiskolen i Sønderborg åbner dørene til første sæson onsdag den 18. september.

Teknologiskolen er repræsenteret på SDU-standen ved Kulturnatten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan man få yderligere informationer og evt tilmelde sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debat: Ved at fokusere på de unges interessser vil vi få flere i arbejde eller uddannelse

17. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Jan Prokopek Jensen, Socialdemokratiet, skriver: Alle unge mellem 18 og 29 år i job eller uddannelse. Det er vores socialdemokratiske ambition i Sønderborg Kommune. Vi er på vej, i løbet af det seneste halve år er yderligere 200 kommet i arbejde eller uddannelse; men der er stadig for mange, der mangler et job eller […]

Læs mere...