Tidligere kaserne-ansatte vil samles til Ringriderfesten

12. juli 2015 Uddannelse

Tidligere seniorsergent Leif Larsen fra Sønderborg Kaserne er en af initiativtagerne til et festlig dag, som meget gerne skal blive en tradition.

“Vi er en lille flok, der tidligere har været ansat på Sergentskolen i Sønderborg, som gerne vil mødes en gang om året. Og det skal selvfølgelig være mens, der er ringridning i Sønderborg”, siger Leif Larsen til Sønderborg.

Tidligere serniorsergent Leif Larsen vil mødes med sine tidligere kolleger ved Ringriderfesten år efter år.

Tidligere serniorsergent Leif Larsen vil mødes med sine tidligere kolleger ved Ringriderfesten år efter år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg mistede noget, da Sergentskolen flyttede. Det handler ikke alene om arbejdspladser.

“Vi er nogle, der virkeligt gik op i at være en del af Sønderborg Kaserne og alt det, som den betød for Sønderborg. Tænk bare på 1864-arrangementerne”, siger en af deltagerne. Kasernen er en del af Sønderborgs historie, men den er ikke det samme uden soldater i.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...