Timeglasset inviterede indenfor

23. juni 2022 Uddannelse
Susan Rosenberg og Jannie D. Schønwandt
Susan Rosenberg og Jannie D. Schønwandt

Onsdag åbnede Timeglasset dørene for enhver, der ville have et glimt af stedet, hvor man hjælper blandt andre ordblinde børn og voksne.

Igennem nogle år har Susan Rosenberg været eneejer i Timeglasset, men nu har hun fået en partner og det er Jannie D. Schønwandt.

“Jeg kom med sidste år efter jeg var færdig med min uddannelse og jeg vil rigtig gerne hjælpe børn på en anden måde end man gør i folkeskolerne”, siger Jannie D. Schønwandt til SønderborgNYT.

En elev, der netop er blevet færdig med 9. klasse fortæller, at han har gået til undervisning i Timeglasset og det var han glad for.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gik rigtigt stærkt med at lære her, men de er jo også uddannet til det”, siger eleven.

Hver uge er der omkring 45 elever i Timeglasset – og langt de fleste kommer, fordi deres forældre har hørt om stedet eller fordi en lærer foreslår det.

Det er ikke alene ordblinde, som kommer i Timeglasset.

“Vi tilbyder også kurser til virksomheders medarbejdere, som vi lærer at læse dobbelt så hurtigt, som de plejer. Coaching, selvudvikling og effektivisering er ofte i fokus, mens en helt basal færdighed som læsning desværre er overset som en vej til større arbejdsglæde og trivsel”, siger Susan Rosenberg. Det giver luft og overskud i hverdagen og tid til andre opgaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om Timeglasset her.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...