Timeglasset inviterede indenfor

23. juni 2022 Uddannelse
Susan Rosenberg og Jannie D. Schønwandt
Susan Rosenberg og Jannie D. Schønwandt

Onsdag åbnede Timeglasset dørene for enhver, der ville have et glimt af stedet, hvor man hjælper blandt andre ordblinde børn og voksne.

Igennem nogle år har Susan Rosenberg været eneejer i Timeglasset, men nu har hun fået en partner og det er Jannie D. Schønwandt.

“Jeg kom med sidste år efter jeg var færdig med min uddannelse og jeg vil rigtig gerne hjælpe børn på en anden måde end man gør i folkeskolerne”, siger Jannie D. Schønwandt til SønderborgNYT.

En elev, der netop er blevet færdig med 9. klasse fortæller, at han har gået til undervisning i Timeglasset og det var han glad for.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gik rigtigt stærkt med at lære her, men de er jo også uddannet til det”, siger eleven.

Hver uge er der omkring 45 elever i Timeglasset – og langt de fleste kommer, fordi deres forældre har hørt om stedet eller fordi en lærer foreslår det.

Det er ikke alene ordblinde, som kommer i Timeglasset.

“Vi tilbyder også kurser til virksomheders medarbejdere, som vi lærer at læse dobbelt så hurtigt, som de plejer. Coaching, selvudvikling og effektivisering er ofte i fokus, mens en helt basal færdighed som læsning desværre er overset som en vej til større arbejdsglæde og trivsel”, siger Susan Rosenberg. Det giver luft og overskud i hverdagen og tid til andre opgaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om Timeglasset her.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...