To 18-årige anholdt tæt ved påsat brand

21. april 2013 Uncategorized

Når man render rundt med en benzindunk i nærheden af en brand, så er man enten ikke for smart, eller også er man bare svært uheldig når man bliver taget med af politiet.

Politiet skal i løbet af  søndag finde ud af, hvilken af de to forklaringer der passer på to 18-årige mænd fra Høruphav-området.

De to blev  taget med af politiet lørdag aften ved 22-tiden , efter at politi og brandvæsen var rykket ud til en brand i tankanlægget på havnen i Høruphav.

Branden var påsat. fortæller vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands politi Jan Stockholm.  Og da politiet afsøgte området, stødte betjentene på de to unge mænd, der bar rundt på en benzindunk.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De forklarede at de ville lave bål på stranden, men det ligner en af de tilfældigheder vi ikke bryder os om, siger Jan Stockholm til dr.syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 112, Sønderborg

Leder stadig efter kvinde i Alssund – kan du hjælpe med oplysninger?

20. juni 2021 112

Ved midnatstiden fløj redningshelikopteren, som har hjulpet Sønderborg Brand og Redning med at lede efter en midaldrende kvinde – iført grøn jakke eller trøje – i Alssund, retur til flyvestationen, men Brand og Redning har stadig to både i vandet og fortsætter med at lede. “Det betyder, at eftersøgningen ikke er indstillet – og vi […]

Læs mere...