To 18-årige anholdt tæt ved påsat brand

21. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Når man render rundt med en benzindunk i nærheden af en brand, så er man enten ikke for smart, eller også er man bare svært uheldig når man bliver taget med af politiet.

Politiet skal i løbet af  søndag finde ud af, hvilken af de to forklaringer der passer på to 18-årige mænd fra Høruphav-området.

De to blev  taget med af politiet lørdag aften ved 22-tiden , efter at politi og brandvæsen var rykket ud til en brand i tankanlægget på havnen i Høruphav.

Branden var påsat. fortæller vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands politi Jan Stockholm.  Og da politiet afsøgte området, stødte betjentene på de to unge mænd, der bar rundt på en benzindunk.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De forklarede at de ville lave bål på stranden, men det ligner en af de tilfældigheder vi ikke bryder os om, siger Jan Stockholm til dr.syd.

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...