To 18-årige anholdt tæt ved påsat brand

21. april 2013 Uncategorized

Når man render rundt med en benzindunk i nærheden af en brand, så er man enten ikke for smart, eller også er man bare svært uheldig når man bliver taget med af politiet.

Politiet skal i løbet af  søndag finde ud af, hvilken af de to forklaringer der passer på to 18-årige mænd fra Høruphav-området.

De to blev  taget med af politiet lørdag aften ved 22-tiden , efter at politi og brandvæsen var rykket ud til en brand i tankanlægget på havnen i Høruphav.

Branden var påsat. fortæller vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands politi Jan Stockholm.  Og da politiet afsøgte området, stødte betjentene på de to unge mænd, der bar rundt på en benzindunk.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De forklarede at de ville lave bål på stranden, men det ligner en af de tilfældigheder vi ikke bryder os om, siger Jan Stockholm til dr.syd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...