To indbrudstyve snuppet på gerningsstedet

28. august 2014 Uncategorized

Politiets patrulje fik natten til onsdag fat i to indbrudstyve, der blev taget på fersk gerning.

To indbrudstyve blev taget på gerningsstedet.

Kl. 01:27 kørte patruljen forbi virksomheden Sundhed Syd på Grundtvigs Allé. De bemærkede, at en bagdør stod åben og ville undersøge sagen nærmere.

I døren mødte de en 32-årig mand, der var klædt i et rigtig indbruds-outfit.

  • Han bar fire lag tøj, var maskeret og bar handsker. I hånden havde han en lommelygte og med sig havde han en taske til at bære tyvekoster i, forklarer Peter Baum fra Sønderborg Politi.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Manden erkendte at have begået indbrud og sagde til betjentene at han var alene om det. Alligevel valgte betjentene at undersøge sagen nærmere og på 1. sal sad en 51-årig kvinde og gemte sig.

Hun erkendte at have været med til indbruddet og begge blev anholdt og sigtet for indbruddet.

En nærmere undersøgelse viste, at manden også havde en såkaldt ”Totenschläger” på sig, så han sigtes også for overtrædelse af våbenloven.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...