To ulige uger i træk udfordrer Sønderborg Forsyning

16. december 2015 Sundeved

I Sønderborg Kommune tømmes skraldespandene hver 14 dag. Nogle får tømt i lige uger, andre i ulige uger. Det giver udfordringer i det nye år, fordi kalenderåret slutter i uge 53 og starter i uge 1. Derfor ændrer Sønderborg Forsyning tømningsugerne fra uge 1.

Foto: Sønderborg Forsyning

Foto: Sønderborg Forsyning

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle får tømt hver 14. dag som de er vant til. Det ændres der ikke på. Men bruger man de lige eller ulige uger til at huske, om man skal stille skraldespanden frem, skal man huske at det ændres i 2016, skriver Sønderborg Forsyning i en pressemeddelelse.

”På den her måde fortsætter tømningen som den plejer” understreger Jette Bøjskov, Driftschef for Affald hos Sønderborg Forsyning.

For at gøre det rigtig nemt for sig selv, er det muligt at tilmelde sig den gratis SMS-service på www.sonfor.dk. Så får man automatisk besked når ens dagrenovations eller genbrugsbeholder tømmes, og man slipper for at skulle huske på, hvilket ugenummer man er i.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...