Torsdag er der Åbent Hus på EUC Syd

27. november 2022 Uddannelse

EUC Syd holder Åbent Hus på torsdag mellem klokken 14 og 18, hvor alle besøgende kan få et indtryk af uddannelserne og møde både lærere, elever og vejledere.

EUC Syd byder på kaffe og te, som man kan nyde, mens man går rundt og besøger de forskellige uddannelser, ser faciliteterne og får en snak med vores lærere, elever og vejledere.

Du vil kunne opleve vores uddannelser på forskellige måder. Hver uddannelse på EUC Syd har deres eget værksted eller faciliteter, som skaber rammerne for undervisningen. De fine værksteder og faciliteter vil blive vist frem af dem, der bruger dem til dagligt. Og ved flere er der forberedt noget til de besøgende,skriver Euc Syd

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi står klar

Guider står klar på alle adresser – så hvis du har brug for hjælp, en rundtur eller gerne vil vide mere om f.eks. undervisningen eller lærepladser, så skal du bare finde de personer, som har en olivengrøn eller mørkeblå t-shirt med EUC Syd-logo på.

Vores uddannelseskonsulenter vil også være til stede og stå klar til at besvare alle spørgsmål om efteruddannelsestilbud, lærepladsudbud og- regler og meget mere.

Samtidig har både Ungdommens Uddannelsesvejledning og Maskinmesterskolen hver en stand. Ved Ungdommens Uddannelsesvejlednings stand vil du kunne få brugbare råd, hvis du er i tvivl om, hvilken uddannelse du skal tage og hvilke muligheder du har. Det er især relevant for folkeskoleelever eller tilsvarende, som skal starte på grundforløb. Er du interesseret i videreuddannelse, så står Maskinmesterskolen klar til at fortælle mere om dine muligheder hos dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

På EUC Syds hjemmeside kan du både finde programmet for og se en oversigt over, hvilke uddannelser du kan finde.

Teknisk eller Internationalt Gymnasium

Er det studentereksamen på Teknisk Gymnasium, HTX, eller Internationalt Gymnasium, IB, som har størst interesse, er der yderligere informationsaftner for HTX tirsdag den 24. januar og for IB onsdag den 25. januar kl. 17.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...