Torsdag er der online åbent hus på EUD & EUX

2. februar 2021 Uddannelse

EUD og EUX Business åbner dørene til online åbent hus torsdag kl. 19.00 for alle unge – og deres forældre – der skal til at vælge ungdomsuddannelse.

Til åbent hus kan man blive klog på om en uddannelse med kort tid i skole, inden man begynder på en læreplads med løn og karrieremuligheder, er noget for en. Hvis man interesserer sig for service, butik og handel, så er man klar til en læreplads i en virksomhed efter kun et år i skole med en EUD Business.

Vælger man EUX Business får man en praktisk uddannelse med mulighed for at læse videre. Efter to år er man også klar til en læreplads på kontor, skriver BC Syd i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uddannelseschef Lars Boes Jørgensen tager dig gennem en hæsblæsende aften, hvor man også møder elever og undervisere, og får en fornemmelse af den gode stemning på stedet.

Man har også mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs.

Du kan allerede nu gå en tur rundt på skolen og møde elever og undervisere via BC Syds hjemmeside. Her finder du også linket til streaming af åbent hus på Facebook.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Politik, Sønderborg

Venstre fik hjælp fra EU – nu kommer whistleblower-ordningerne

27. oktober 2021 Politik

På byrådsmødet i dag, onsdag, har de folkevalgte godkendt, der laves to whistleblower-ordninger i Sønderborg Kommune. “Det er EU, som siger, vi fra midten af december skalhave en whistleblowerordning for vores ansatte”, sagde borgmester Erik Lauritzen. Det er ikke alene kommunerne, der skal have sådan en ordning. Det skal alle arbejdspladser med flere end 50 […]

Læs mere...