Trafikken skal igen køre som før alle omlægningerne

20. december 2013 Uncategorized

Godt en uge inde i det nye år kan trafikken igen køre i begge retninger på Kongevej og Rosengade i Sønderborg.  I Slotsgade vendes trafikken, så ensretningen – som før – går mod Humletorvet.trafik

Kommunen annullerer nemlig de midlertidige trafikændringer, som blev indført for at give trafikanterne i midtbyen i Sønderborg de bedst mulige betingelser i forbindelse med åbningen af det nye indkøbscenter Borgen. Formålet var at give trafikanterne en oplevelse af, at det er let at komme ind i Sønderborgs midtby og let at komme ud af byen igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi vurderer, at vi nu kan ophæve de begrænsninger, som var med til at sikre en god trafikafvikling, oplyser afdelingsleder Ejlif Steen Petrat-Laursen, Sønderborg Kommune.

– Forvaltningen har nu fået erfaringsmateriale fra ensretningerne, og har gennemført trafiktællinger, som kan bruges i forbindelse med det kommende arbejde med en permanent plan for trafikafviklingen i Sønderborg By, siger Frode Sørensen, kommende formand for teknik- og miljøudvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...