Trafikken skal igen køre som før alle omlægningerne

Arkivfoto
Arkivfoto
20. december 2013 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Godt en uge inde i det nye år kan trafikken igen køre i begge retninger på Kongevej og Rosengade i Sønderborg.  I Slotsgade vendes trafikken, så ensretningen – som før – går mod Humletorvet.

Kommunen annullerer nemlig de midlertidige trafikændringer, som blev indført for at give trafikanterne i midtbyen i Sønderborg de bedst mulige betingelser i forbindelse med åbningen af det nye indkøbscenter Borgen. Formålet var at give trafikanterne en oplevelse af, at det er let at komme ind i Sønderborgs midtby og let at komme ud af byen igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi vurderer, at vi nu kan ophæve de begrænsninger, som var med til at sikre en god trafikafvikling, oplyser afdelingsleder Ejlif Steen Petrat-Laursen, Sønderborg Kommune.

– Forvaltningen har nu fået erfaringsmateriale fra ensretningerne, og har gennemført trafiktællinger, som kan bruges i forbindelse med det kommende arbejde med en permanent plan for trafikafviklingen i Sønderborg By, siger Frode Sørensen, kommende formand for teknik- og miljøudvalget.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...