Travl weekend for indbrudstyvene

27. oktober 2014 Uncategorized

Endnu en gang kan politiet i Sønderborg berette om en weekend, hvor områdets kriminelle ikke har ligget på den lade side.

Her mandag formiddag er der foreløbig anmeldt fem indbrud og et forsøg på indbrud i privat beboelse.

Høruphav, Vimmelskaftet: Fredag mellem kl. 07 og 14.30, mens beboerne ude af huset, har en ukendt gerningsmand knust en rude i bryggersdøren og været rundt i hele huset. Tyven er forsvundet med smykker, lyder den foreløbige opgørelse på.

*

Gåsten, Dyrhøj: I perioden fra onsdag til lørdag brød en tyv ind i huset. Her skete det ved at knuse ruden i terrassedøren. Det er ikke opgjort, hvad der er blevet stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

*

Mommark Havn, Café Marina: Her kom tyven ind gennem et køkkenvindue ved hjælp af et koben. Spor viser, at tyven har været i området bag baren, men der er antagelig ikke stjålet noget.

*

Egernsund, Benediktesvej: Fra lørdag kl. 12 til søndag kl. 08 har der været ubudne gæster i en villa. Tyven eller tyvene knuste først en rude i udestuen og derefter ruderne i både en terrassedør og i soveværelset. Der blev stjålet smykker og kontanter ved indbruddet.

*

Dybbøl, Dybbølbjerg: Her stod en villa tom fra lørdag kl. 15.30 til søndag kl. 6.30. Det udnyttede en tyv, og vedkommende kom ind ved at pille listerne af en rude på husets bagside. Her er der stjålet en Wii konsol, smykker, sølvtøj, 1000 kroner i kontanter og tre lommeure.

Artiklen fortsætter under annoncen

*

Gråsten, Fredensgade: Her blev til kun til ved et forsøg på indbrud, og det er sket i lørdags mellem kl. 06 og 20.10. Tyven har med antagelig en skruetrækker forgæves forsøgt at bryde entredøren i en lejlighed op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...