Travl weekend for indbrudstyvene

27. oktober 2014 Uncategorized

Endnu en gang kan politiet i Sønderborg berette om en weekend, hvor områdets kriminelle ikke har ligget på den lade side.

Her mandag formiddag er der foreløbig anmeldt fem indbrud og et forsøg på indbrud i privat beboelse.

Høruphav, Vimmelskaftet: Fredag mellem kl. 07 og 14.30, mens beboerne ude af huset, har en ukendt gerningsmand knust en rude i bryggersdøren og været rundt i hele huset. Tyven er forsvundet med smykker, lyder den foreløbige opgørelse på.

*

Gåsten, Dyrhøj: I perioden fra onsdag til lørdag brød en tyv ind i huset. Her skete det ved at knuse ruden i terrassedøren. Det er ikke opgjort, hvad der er blevet stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

*

Mommark Havn, Café Marina: Her kom tyven ind gennem et køkkenvindue ved hjælp af et koben. Spor viser, at tyven har været i området bag baren, men der er antagelig ikke stjålet noget.

*

Egernsund, Benediktesvej: Fra lørdag kl. 12 til søndag kl. 08 har der været ubudne gæster i en villa. Tyven eller tyvene knuste først en rude i udestuen og derefter ruderne i både en terrassedør og i soveværelset. Der blev stjålet smykker og kontanter ved indbruddet.

*

Dybbøl, Dybbølbjerg: Her stod en villa tom fra lørdag kl. 15.30 til søndag kl. 6.30. Det udnyttede en tyv, og vedkommende kom ind ved at pille listerne af en rude på husets bagside. Her er der stjålet en Wii konsol, smykker, sølvtøj, 1000 kroner i kontanter og tre lommeure.

Artiklen fortsætter under annoncen

*

Gråsten, Fredensgade: Her blev til kun til ved et forsøg på indbrud, og det er sket i lørdags mellem kl. 06 og 20.10. Tyven har med antagelig en skruetrækker forgæves forsøgt at bryde entredøren i en lejlighed op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...