Travl weekend for indbrudstyvene

29. september 2014 Uncategorized

Endnu en weekend for indbrudstyvene i området. Sådan kan det opsummeres fra politiet:

For tredje gang inden for kort tid var der indbrud på Privatskolen Als. Tyvene kom ind ved at brække vinduer op og der blev stjålet 2 bærbare PC´er, en projektor, et Apple tv og to højttalere.

På Pileløkke i Broager blev der fra fredag til lørdag stjålet smykker og hele huset blev gennemrodet.politi3

En lejlighed på Primulavej i Sønderborg blev også kraftigt gennemrodet. Her er det uvist, hvad der blev stjålet, fordi beboeren ikke er hjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra en lejlighed i Hvedemarken blev der stjålet en sikkerhedsboks, der indeholder nogle møntsamlinger og ca. 20.000 kr. i kontanter. Herudover blev der stjålet en Wii med spil, en Royal Copenhagen lysestage, et kagefad fra Royal Copenhagen og 2 bærbare PC´er.

I en villa på Skovhøj i Høruphav blev der brudt ind i aftentimerne lørdag. Her havde tyvene været rundt i hele huset og havde moret sig med at kaste æg rundt. Der blev stjålet et pengeskab med diverse papirer.

På Nøddevej i Nordborg blev der brudt et vindue op og tyvene havde været rundt i huset. Der er endnu ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Myrhaven i Nordborg blev der også brækket et vindue op og her blev der stjålet smykker, sølvtøj og parfume.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...