Travl weekend for indbrudstyvene

29. september 2014 Uncategorized

Endnu en weekend for indbrudstyvene i området. Sådan kan det opsummeres fra politiet:

For tredje gang inden for kort tid var der indbrud på Privatskolen Als. Tyvene kom ind ved at brække vinduer op og der blev stjålet 2 bærbare PC´er, en projektor, et Apple tv og to højttalere.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Pileløkke i Broager blev der fra fredag til lørdag stjålet smykker og hele huset blev gennemrodet.politi3

En lejlighed på Primulavej i Sønderborg blev også kraftigt gennemrodet. Her er det uvist, hvad der blev stjålet, fordi beboeren ikke er hjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra en lejlighed i Hvedemarken blev der stjålet en sikkerhedsboks, der indeholder nogle møntsamlinger og ca. 20.000 kr. i kontanter. Herudover blev der stjålet en Wii med spil, en Royal Copenhagen lysestage, et kagefad fra Royal Copenhagen og 2 bærbare PC´er.

I en villa på Skovhøj i Høruphav blev der brudt ind i aftentimerne lørdag. Her havde tyvene været rundt i hele huset og havde moret sig med at kaste æg rundt. Der blev stjålet et pengeskab med diverse papirer.

På Nøddevej i Nordborg blev der brudt et vindue op og tyvene havde været rundt i huset. Der er endnu ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Myrhaven i Nordborg blev der også brækket et vindue op og her blev der stjålet smykker, sølvtøj og parfume.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...