Tre forgæves indbrud

22. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Natten til onsdag mellem klokken kl. 01:30 og 01:45 blev et vindue brudt op på Agtoftsvej. Tyven har været i køkkenet og i stuen uden at den 88-årig kvindelige beboer opdagede det. Tyven forlod stedet gennem hoveddøren – tilsyneladende uden at stjæle noget.

Efter at have brudt et vindue op til en garage på Svalevænget i Ulkebøl natten til tirsdag, stak en tyv tomhændet afsted. Fra garagen er der adgang til huset, men der var åbenbart ikke noget, der fristede, oplyser politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag lokken 12.18 gik alarmen til en bolig på Folehaven i Kær i gang, fordi en indbrudstyv smadrede en rude i huset. Da alarmen satte ind, stak han af.

I en lagerhal, der tilhører J. A. Cooling er der stjålet  flere elmotorer, en bådmotor, et vægarmatur, en glashylde, et aircondition- og et varmepumpeanlæg. Tyven kom ind ved at kortslutte en elektrisk port.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...