Tre ildsjæle fik fortjent hæder ved Frivilligfesten

30. september 2016 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

“I år har vi valgt at give Frivilligprisen til hele tre fantastiske frivillige og jeg kan lige nævne, at der er 15, der er blevet indstillet til prisen af de forskellige foreninger. Og nu er vi kommet gennem den proces, der førte til, at tre er valgt”, sagde Helge Larsen som optakt til prisoverrækkelserne ved frivilligfesten i Nordals Idrætscenter fredag.

Den førte prisvinder er Thorkild Frandsen, 84 år og fra Augustenborg.

Thorkild Frandsen gør et utrætteligt arbejde for blinde og svagtseende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flemming Egedal yder en fantastisk indsats for handicappede, hvor han blandt andet har fået blinde med ud og køre parallel-cykler.

Den sidste prisvinder er Orla Kulby fra Gråsten. Han har gjort meget for at sikre Gråstens ældre mod ensomhed og så er han blandt andet også tovholder for krolfspillet i Ahlmannsparken.

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Ruller besparelser i hjemmeplejen tilbage

14. juni 2024 Erhverv

Medarbejdernes travlhed i weekenderne i hjemmeplejen har været stor efter besparelserne sidste. Det viser tilbagemeldinger fra medarbejderne i hjemmeplejen og derfor har Social, Senior og Handicapudvalget besluttet at rulle en af besparelserne tilbage fra weekenden 22.-23. juni, skriver Sønderborg Kommune. ”Besparelserne har ramt hjemmeplejen hårdt, men nu prioriteres der 2 millioner kroner årligt til at […]

Læs mere...