Tricktyve: Luk kun døren op for dem du kender

26. januar 2015 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Der har i løbet af weekenden været flere listetyve på spil i området.

Lørdag eftermiddag kl. 15:30 bankede en mand på hos en 75-årig kvinde på Kettingvej i Guderup. Kvinden talte lidt med manden og da han gik, opdagede hun, at der var blevet stjålet nogle kontanter fra hendes pung som lå i køkkenet.Politi - Stationsskilt

Artiklen fortsætter under annoncen

En halv times tid senere fik politiet endnu en anmeldelse fra samme område. På Parkvej var en 77-årig kvinde blevet besøgt af en mand med samme signalement.

Her lykkedes det manden at stjæle nogle kontanter fra en håndtaske.

“Jeg vil da gerne opfordre folk til at holde deres døre låst og kun åbne for folk de kender”, siger Svend Erik Lassen fra Sønderborg Politi.

Tyven beskrives som ca 30-40 år, 175-180 cm høj med kort sort hår og så talte han dansk med accent.

Søndag var der tricktyve på spil ved plejehjemmet på Ringgade. To steder blev der banket på hvor en mand ville sælge nogle kort. Da han forsvandt igen var der blevet stjålet smykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er opgivet vidt forskellige signalementer af manden, så muligvis har der været tale om to forskellige tyve”, siger Svend Erik Lassen.

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Glade gymnaster på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen

24. februar 2024 Kultur

Det var tæt på 400 gymnaster, der var på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen fredag aften, hvor flere sønderjyske gymnastikhold – der alle er en del af DGI – var samlet for at vise, hvad de har arbejdet på gennem efteråret og vinteren. “Jeg vil gerne byde Jer alle velkommen til voksentræf”, sagde Helle Matthies […]

Læs mere...