Trods udfordringer er Terese Thomassen blevet student

25. juni 2018 Uddannelse

Mandag fik Terese Thomassen sin studenterhue på hovedet på AGS – og ligesom alle andre studenter, så er hun både glad og stolt.

“Jeg havde en linie med engelsk, psykologi og samfundsfag, fordi jeg synes, jeg er bedst i de sproglige fag”, siger Terese Thomassen til SønderborgNYT. Hun er godt tilfreds med resultatet.

Mandag fik Terese Thomassen sin studenterhue.

I rækken af fag er også idræt, men det fag har Terese Thomassen ikke fået karakterer for.

“Jeg er lidt lammet og har nogle udfordringer i min højre side. Derfor blev jeg fritaget”, siger hun. Men alligevel deltog hun i en stor del af undervisningen.

“Jeg ser mig selv som et helt almindeligt mennesker”.

Sabbatår

Terese Thomassen er på udkig efter et job.

“Jeg vil rigtigt gerne bruge et sabbatår på at tjene penge, så er der nogen, der kan bruge en ihærdig medarbejder, så må de endelig kontakte mig”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden Terese Thomassen begyndte på AGS, havde hun taget 10. klasse på Privatskolen Als.

“Det var klogt gjort, fordi Privatskolen virkelig gør deres 10. klasser gymnasieklare”, siger den nybagte student. En stor del af undervisningen i 1. g. var en gentagelse af 10. klasse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...