Trylleri, maskeskift, akrobater og meget andet kineseri i Alsion

10. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Maskeskift, masser af sang, fascinerende musik, smukke og dygtige dansere og supergode akrobater var sammen med trylleriet og meget andet på scenen i Alsion tirsdag aften, hvor der blev taget hul på Kinesiske Dage i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den flotte underholdning begyndte først efter borgmester Erik Laurtizen og kulturattaché Liu Dong fra Folkets Republiks ambassade i København havde havde talt.

“Nu skal vi i gang med at fejre Hanens År og det sker med en masse arrangementer i de kommende uger”, siger borgmester Erik Lauritzen.

“Og så vil jeg sige, at jeg håber i vil nyde det show, som de unge er rejst helt fra Kina for at vise jer”, siger Liu Dong.

Så er smartphonen landet i flasken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og alle de tilskuere, der havde sikret sig en gratis plads fik en rigtig god oplevelse – og de alle kan i de kommende dage prøve at gøre som tryllekunstneren:

Nemlig at trylle en smartphone over i en tom sodavandsflaske – uden at ødelægge nogle af delene. Det kan jo være løsningen, hvis man synes, at datteren eller sønnen er lidt for meget i gang med apparatet.

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...