Trylleri, maskeskift, akrobater og meget andet kineseri i Alsion

10. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Maskeskift, masser af sang, fascinerende musik, smukke og dygtige dansere og supergode akrobater var sammen med trylleriet og meget andet på scenen i Alsion tirsdag aften, hvor der blev taget hul på Kinesiske Dage i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den flotte underholdning begyndte først efter borgmester Erik Laurtizen og kulturattaché Liu Dong fra Folkets Republiks ambassade i København havde havde talt.

“Nu skal vi i gang med at fejre Hanens År og det sker med en masse arrangementer i de kommende uger”, siger borgmester Erik Lauritzen.

“Og så vil jeg sige, at jeg håber i vil nyde det show, som de unge er rejst helt fra Kina for at vise jer”, siger Liu Dong.

Så er smartphonen landet i flasken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og alle de tilskuere, der havde sikret sig en gratis plads fik en rigtig god oplevelse – og de alle kan i de kommende dage prøve at gøre som tryllekunstneren:

Nemlig at trylle en smartphone over i en tom sodavandsflaske – uden at ødelægge nogle af delene. Det kan jo være løsningen, hvis man synes, at datteren eller sønnen er lidt for meget i gang med apparatet.

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...