Tydelige husnumre vigtige for ambulancer, brandvæsen og politi

22. januar 2015 Uncategorized

Hver eneste dag forsinkes ambulancer, politi og brandvæsen på grund af dårlig skiltning. Vil du undgå, at hjælpen når for sent frem til din adresse, så tjek om dit husnummer er skiltet korrekt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan i værste fald koste menneskeliv, hvis udrykningskøretøjerne ikke kan finde frem til din adresse den dag, du har brug for hjælp. Og det kan være svært, hvis husnummeret er dårligt skiltet.images (1)

Dårlig skiltning kan fx være, at husnummerskiltet mangler, er svært at se, eller at nummeret afviger fra, hvad kommunen har registreret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gælder også virksomheder, institutioner og kolonihaveområder, der har mindst lige så meget brug for tydelige husnummerskilte som andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Iflg. BBR-loven har ejeren af en ejendom ansvaret for at opsætte tydeligt husnummerskilt, som passer med den adresse, kommunen har fastsat.

I Danmark er kommunen den myndighed, der fastsætter vejnavne og husnumre.

På hjemmesiden www.danmarksadresser.dk kan du se alle de adresser, kommunen har registreret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Kultur, Sønderborg

Masser af koncerter i New Orleans Jazz Sønderborgs jubilæumsår

23. september 2023 Kultur

Det swinger for New Orleans Jazz i Sønderborg, der er én af de største jazzklubber vest for Storebælt. Det nye program lægger op til et spændende jazz-år, som sendes til medlemmerne i dag, lørdag og fra midnat kan de godt 500 medlemmer og nye interesserede bestille billetter til 2024-koncerterne fra foreningens hjemmeside neworleansjazz.nu ”Vi næsten […]

Læs mere...