Tyv blev overrasket af beboer

Arkivfoto
Arkivfoto
17. december 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

I det korte tidsrum tirsdag mellem 18:30 og 18:45 brød tyve både en terrassedør og et køkkenvindue op i et hus på Mosevang i Sønderborg. Tyvene nåede at vælte nogle stole, men de blev sandsynligvis forstyrret, for de nåede ikke at stjæle noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Dannevirkevej i Dybbøl overraskede en beboer en indbrudstyv i stuen kl. 21:42.

Tyven var kommet ind ved at bryde et vindue op og han havde stillet 4 PH lamper klar og ude på græsplænen stod der yderligere to poser med koster klar til at tage med.

Han fik ikke alle tingene med sig, men løb med en Iphone 4.

Politiets hundepatrulje kom til og hundene søgte sporet et godt stykke – dog uden at finde manden. Til gengæld fandt hunden noget sølvtøj som manden havde smidt fra sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sølvtøjet stammer ikke fra indbruddet på Dannevirkevej, så vi går ud fra, der er begået et indbrud mere i området, der ikke er blevet opdaget af beboerne endnu”, siger John Weber fra politiet i Sønderborg.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...