Tyv blev overrasket af beboer

17. december 2014 Uncategorized

I det korte tidsrum tirsdag mellem 18:30 og 18:45 brød tyve både en terrassedør og et køkkenvindue op i et hus på Mosevang i Sønderborg. Tyvene nåede at vælte nogle stole, men de blev sandsynligvis forstyrret, for de nåede ikke at stjæle noget.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

På Dannevirkevej i Dybbøl overraskede en beboer en indbrudstyv i stuen kl. 21:42.

Tyven var kommet ind ved at bryde et vindue op og han havde stillet 4 PH lamper klar og ude på græsplænen stod der yderligere to poser med koster klar til at tage med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fik ikke alle tingene med sig, men løb med en Iphone 4.

Politiets hundepatrulje kom til og hundene søgte sporet et godt stykke – dog uden at finde manden. Til gengæld fandt hunden noget sølvtøj som manden havde smidt fra sig.

“Sølvtøjet stammer ikke fra indbruddet på Dannevirkevej, så vi går ud fra, der er begået et indbrud mere i området, der ikke er blevet opdaget af beboerne endnu”, siger John Weber fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...