Tyv blev overrasket af beboer

17. december 2014 Uncategorized

I det korte tidsrum tirsdag mellem 18:30 og 18:45 brød tyve både en terrassedør og et køkkenvindue op i et hus på Mosevang i Sønderborg. Tyvene nåede at vælte nogle stole, men de blev sandsynligvis forstyrret, for de nåede ikke at stjæle noget.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

På Dannevirkevej i Dybbøl overraskede en beboer en indbrudstyv i stuen kl. 21:42.

Tyven var kommet ind ved at bryde et vindue op og han havde stillet 4 PH lamper klar og ude på græsplænen stod der yderligere to poser med koster klar til at tage med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fik ikke alle tingene med sig, men løb med en Iphone 4.

Politiets hundepatrulje kom til og hundene søgte sporet et godt stykke – dog uden at finde manden. Til gengæld fandt hunden noget sølvtøj som manden havde smidt fra sig.

“Sølvtøjet stammer ikke fra indbruddet på Dannevirkevej, så vi går ud fra, der er begået et indbrud mere i området, der ikke er blevet opdaget af beboerne endnu”, siger John Weber fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...