Tyv stjal stole for 80.000 kroner

20. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

De sidste dage af efterårsferien har tilsyneladende været fredelige hvad indbrud angår.Politibil set bagfra

Sådan ræsonnerer vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg, Svend Erik Lassen.

“Men billedet kan sagtens ændre sig – mange er først kommet sent hjem fra ferie eller kommer først hjem i dag”, siger Svend Erik Lassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

To indbrud og to forsøg på indbud er der foreløbig anmeldt:

Natten til lørdag havde en indbrudstyv held med sig, da han brød ind i en villa på Alssundvej. Her lykkedes det tyven at slippe væk med fire PK 21- læderstole. Tilsammen koster designerstolene 80.000 kroner. Der blev tilsyneladende ikke stålet andet. Tyven brød et vindue op for at komme ind i huset.

Fredag aften gik det ud over en villa på Sdr. Landevej i Sønderborg. Gerningsmanden knuste en rude i bagdøren og kom ind i huset, men det aktiverede husets tyverialarm. Der blev formentlig ikke stjålet noget ved indbruddet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Dalsvindet var den gal to gange lørdag i det samme hus. Første gang kl. 16.20, da beboeren bemærker, at de er kastet æbler mod en rude, og at der var tegn på, at nogen havde forsøgt at bryde et vindue op, og beboeren ser også to yngre mænd, som han ikke kan beskrive nærmere, stikke af fra grunden.

Kl. 20.08 ser beboeren igen to ukendte personer på sin grund, og igen stikker personerne af, da de føler sig opdaget. Der er muligvis tale om de samme gerningsmænd ved de to episoder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og endelig var der et såkaldt “mistænkeligt forhold”. En beboer kom hjem kl. 23.45 lørdag og fik øje på to mænd, der ikke havde noget at gøre på adressen. De stak af, da de fik øje på manden, der beskriver dem som værende 18-25 år. De havde mørke dunjakker og bukser på.

Politiet sendte en hundepatrulje til stedet, men det gav ikke resultat.