Tyv vidste, hvad han ville

8. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Natten til onsdag har der været indbrud i Centerpubben i Ulsnæscentret i Gråsten, og meget tyder på, at gerningsmanden har været meget bevidst om, hvad han skulle i gang med.politi 1

“Videooptagelserne fra pubben viser en gerningsmand, der var godt maskeret, og han havde også trukket plastposer over fødderne”, fortæller vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg, Peter Baum.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at komme ind i pubben, kastede gerningsmanden en blomsterkumme mod døren med en kraft så stor, at karmen flækkede. Byttet fra tyveriet blev to højttalere af mærket “JBL”, der tilsammen har en værdi af 6000-7000 kroner.

Politiet efterlyser vidner, der kan have bemærket noget usædvanligt omkring pubben frem til kl. 6.31 onsdag morgen, hvor indbruddet blev opdaget.

“Desværre var gerningsmanden på godt maskeret, at man ikke kan se hans ansigt på videoen. Men der er tale om en mand, almindelig af bygning, iført sort jakke og grå jeans. Han bar handsker og havde poser over skoene, og han havde trukket en hætte over hovedet. Med sig havde han også en stort taske”, fortæller Peter Baum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oplysninger kan gives til politiet på telefon 114.