Tyve og svindlere fylder politiets døgnrapporter

20. marts 2014 Uncategorized

Foråret varsler ændringer, men noget er også som det plejer. Det gælder i hvert fald for tyve og svindlere der lige nu fylder en del i politiets døgnrapport.politi

Onsdag aften kom en dame trækkende med sin cykel i midtbyen i Sønderborg. Bagfra kom en høj fyr i mørkt tøj løbende og han snuppede hendes taske der lå i cykelkurven.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er jo bare det seneste eksempel i en lang række af snyd, tyveri og svindelsager. Der er lige nu masser af plat og svindel hvor uærlige individer prøver at snyde velmenende borgere, siger Jan Stokholm fra Syd- og Sønderjyllands politi.

Meldingen er den samme fra hele Syd- og Sønderjyllands Politi´s område.

Der advares lige nu specielt imod svindlere ved den sønderjyske motorvej. Her bliver der tigget om penge til benzin og tiggerne bytter meget gerne med gule ringe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...