Tyve og svindlere fylder politiets døgnrapporter

20. marts 2014 Uncategorized

Foråret varsler ændringer, men noget er også som det plejer. Det gælder i hvert fald for tyve og svindlere der lige nu fylder en del i politiets døgnrapport.politi

Onsdag aften kom en dame trækkende med sin cykel i midtbyen i Sønderborg. Bagfra kom en høj fyr i mørkt tøj løbende og han snuppede hendes taske der lå i cykelkurven.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er jo bare det seneste eksempel i en lang række af snyd, tyveri og svindelsager. Der er lige nu masser af plat og svindel hvor uærlige individer prøver at snyde velmenende borgere, siger Jan Stokholm fra Syd- og Sønderjyllands politi.

Meldingen er den samme fra hele Syd- og Sønderjyllands Politi´s område.

Der advares lige nu specielt imod svindlere ved den sønderjyske motorvej. Her bliver der tigget om penge til benzin og tiggerne bytter meget gerne med gule ringe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Kultur, Sønderborg

Officiel indvielse af kasernen den 10. oktober

28. september 2022 Kultur

Foreningerne har allerede fyldt Sønderborgs tidligere sergentskole og kaserne med liv, stemmer og aktiviteter. Derfor inviterer Sønderborg Kommune til officiel indvielse 10. oktober kl. 16.30 – 18.30. Interesserede kan blive klogere på både stedets militære historie og på fremtidens muligheder: Hvordan ser rummene ud, hvem der holder til her, og hvad de kan bruges til. […]

Læs mere...