Tyveknægte slog til i Dybbøl

12. august 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Der har igen været gang i tyvene i området.politi 1

I tidsrummet fra søndag til mandag gik det ud over en villa på Ribesvej i Sønderborg. Her forsøgte tyve at bryde et soveværelsesvindue op – men det lykkedes ikke og tyvene forsvandt igen med uforrettet sag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandag, mellem kl. 10 og 14, blev en bryggersdør brudt op i et hus på Aabenraavej i Dybbøl. Hele huset blev gennemrodet og der blev stjålet nøgler og en pung med 1500 kr. plus et Dankort.

I samme tidsrum blev et badeværelsesvindue i en bolig  på samme vej brudt op. Også her blev huset gennemrodet og der blev stjålet en bærbar PC af mærket Acer, et herreur og en hvid og lilla loftlampe af mærket PH, sølvtøj bestående af gafler, knive og skeer til 12 personer, en bordlampe med hvid skærm og sølvben, et lommeur og noget sportstøj.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...