Tyvene er stadig aktive

17. december 2013 Uncategorized

Mandag blev der også begået indbrud, oplyser Radio Als.

I et hus på Nøddehegnet blev der brudt ind i formiddagstimerne. Her blev der stjålet smykker, en Ipad og nogle kontanter.

Hvis du er med i en nabohjælp kan du undgå besøg af både tyveknægte og politi.

Hvis du er med i en nabohjælp kan du undgå besøg af både tyveknægte og politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var også i formiddagstimerne at en tyv aflagde besøg i en villa på Rugløkke i Nordborg. Her blev der stjålet en 32” Samsung fladskærm og diverse DVD´er. Her fandt patruljen frem til en 19 årig mand der blev taget med kosterne på sig. Udover de stjålne genstande var han også i besiddelse af 2 gram pot. Han fremstilles i dag for en dommer, sigtet for indbruddet og for besiddelse af euforiserende stoffer.

På Grundtvigs Allé blev der i dagtimerne brudt ind i en villa. Her blev der stjålet smykker og et kamera.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyve havde også været på visit i to sommerhuse på Mjelsmark. I det ene sommerhus blev der ikke stjålet noget, mens der i det andet blev stjålet 4 liter benzin.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...