Tyvene er stadig aktive

17. december 2013 Uncategorized

Mandag blev der også begået indbrud, oplyser Radio Als.

I et hus på Nøddehegnet blev der brudt ind i formiddagstimerne. Her blev der stjålet smykker, en Ipad og nogle kontanter.

Hvis du er med i en nabohjælp kan du undgå besøg af både tyveknægte og politi.

Hvis du er med i en nabohjælp kan du undgå besøg af både tyveknægte og politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var også i formiddagstimerne at en tyv aflagde besøg i en villa på Rugløkke i Nordborg. Her blev der stjålet en 32” Samsung fladskærm og diverse DVD´er. Her fandt patruljen frem til en 19 årig mand der blev taget med kosterne på sig. Udover de stjålne genstande var han også i besiddelse af 2 gram pot. Han fremstilles i dag for en dommer, sigtet for indbruddet og for besiddelse af euforiserende stoffer.

På Grundtvigs Allé blev der i dagtimerne brudt ind i en villa. Her blev der stjålet smykker og et kamera.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyve havde også været på visit i to sommerhuse på Mjelsmark. I det ene sommerhus blev der ikke stjålet noget, mens der i det andet blev stjålet 4 liter benzin.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...