Tyvene har juletravlt

17. december 2015 112

Tyve har været inde i en kælder på Hvedemarken i Sønderborg. Fra tirsdag til onsdag blev kælderdøren brudt op og der blev stjålet en el-cykel af mærket Batavus. Cyklen er mat sølvgrå og tyven fik også laderen med sig. Cyklen har en værdi af 13.334 kr.

Ved et indbrud på Søvang i Ulkebøl blev der stjålet en PH designer lampe. Tyven var kommet ind ved at knuse en rude med en sten. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2015/09/images3.jpe”>politi

Fra en bil der holdt parkeret på samkørselspladsen ved Vester Sottrup blev der i aftentimerne i går stjålet 2 julegaver til en værdi af 300 kr. Tyven kom ind i bilen ved at knuse bagruden på bilen, oplyser Politiet.

På Damparken i Sønderborg blev der lavet et lille hul i en rude og på den måde kunne tyven nå ind og åbne vinduet. Hele lejligheden blev gennemrodet og der blev stjålet tre mobiltelefoner, en bærbar PC og en sort dametaske der indeholdt en pung. I pungen lå der 1.200 kr i kontanter og diverse kort. I lejligheden pakkede tyven en julegave ud, men den efterlod han.

På Lerbjergparken vågnede en beboer ved, at en sten blev kastet ind gennem en rude. Da beboeren kom ind i stuen, var hendes taske forsvundet og på stuegulvet lå der en sten. Tasken indeholdt 2.000 kr i kontanter og diverse kort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk