Udelukkende 12-taller til svendeprøven for tre programmører

16. november 2020 Uddannelse

Holdet af dygtige programmører har netop været til svendeprøve og der var udelukkende 12-taller i afsluttende karakterer. De tre er Casper Hvide Bjerre Nielsen, Emil Holm Hansen og Nikolas Zdralic.

De tre har gået på EUC Syd i de godt fem år, som uddannelsen tager, og de har nu kun et par måneder tilbage til de i januar er helt færdige som datateknikere med speciale i programmering.

“På uddannelsen til datatekniker lærer vi, hvordan moderne it-systemer fungerer, og hvordan de bliver udviklet. Vi lærer også selv at udvikle den slags systemer – for eksempel hjemmesider, mobilapplikationer og databaser – og vi får indsigt og ekspertise i udviklingsstruktur, sikkerhed og mange andre ting, der hjælper os med at løse de problemstillinger, opgaven kræver”, fortæller Emil Holm Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Casper Hvid Bjerre Nielsen har været i skolepraktik hos os i SwipBox, hvor han har vist sine grundige evner indenfor programmering. Han startede sin praktikperiode med at udvikle et program til vores QA-afdeling, så de hurtigt kunne lave testlabels til en kundes pakkebokse. Det har skabt stor værdi for vores QA-afdeling. Han har fra start været dedikeret og pligtopfyldende, og vi har været utrolig glade for, at han valgte SwipBox som sted for sin praktikplads”, siger hans chef, Dergham A. Rahman.

Artiklen fortsætter under annoncen

Emil Holm Hansen og Nikolas Zdralic har begge været i skolepraktik på EUC Syd  og deres chef Mohamad Mosleh siger om dem:

“De er to af vores bedste programmører, og faktisk er de vores bedste programmører i skolepraktik. De har meget ansvar i vores programmeringsteam og andre områder og har ledet programmeringsteamet og hjulpet folk fra forskellige skoleforløb og kollegaer med mange forskellige projekter”.

Svendeprøven var en gruppefremlæggelse og gik ud på, at gruppen på tre skulle programmere og opbygge og dernæst vise at alt virkede.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre ser frem til at være færdige efter nytår, og fremtidsplanerne er for dem alle tre at finde arbejde og så måske læse videre og tage nogle adgangskurser – og også tage noget ekstra certificering i sikkerhed, Cyber Security, som er noget, der virkelig er behov for.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...