Udstilling: Danfoss gør en forskel for kvindelige medarbejdere i Indien

7. oktober 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Dansk Industri har sat fokus på danske virksomheders indsats for kvinder i udviklingslande og blandt andet gøres det gennem fotoudstillingen Women Empower Business, der fredag blev åbnet i Alsion.

Danfoss er en af de virksomheder, der gør en forskel for kvinder i Indien ved at have en børnehave på arbejdspladsen.

I Indien er det kvinderne, der tager sig af børnene og de lokale børnehaver lukker kl. 16, mens virksomhederne har arbejdstid til kl. 17.30.img_9391

Danfoss har også fokus på kvindernes sikkerhed og tilbyder kurser i selvforsvar.

Fordelen for Danfoss er, at de får gode og loyale medarbejdere, der sætter pris på børnepasningen, tryghed under graviditet og hjælp til den fysiske sikkerhed.

Andre virksomheders indsats i andre udviklingslande er også fotograferet og udstillet i Alsion – og den er bestemt tankevækkende. I udviklingslande kæmper familier hårdt for at sikre sig tag over hovedet, mad og tøj, mens nogle danske familie tager banklån for at købe den seneste nye Iphone til børnene.

I udviklingslandene kæmpes der for hverdagen, mens mange herhjemme kæmper med forbrugslån.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. april 2021 112, Sønderborg

Politiet tog tre gram hash fra to unge mænd

15. april 2021 112

Onsdag kom to unge mænd fra Sønderborg ikke meget glæde af det hash, som de havde på sig. De blev nemlig standset af politiet, da de kom kørende i bil på Skydebanevej på Kær. “Betjentene gennemsøgte bilen og de to mænd henholdsvis et og to gram hash på sig”, siger Thomas Berg fra politiet. Betjentene […]

Læs mere...