Ulkebøl Skole: OL-stævne flot sat i scene af Sønderborg Roklub

12. februar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg Roklub har i længere tid planlagt årets første Skole OL stævne, der fandt sted den 2. februar på Ulkebøl Skole.  Inden startskuddet var der indmarch med faner og bannere til musik eleverne selv havde valgt, og velkomsttale ved roklubbens formand Jørn Rasmussen, skriver roklubben til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Roklubben stillede med 15 frivillige hjælpere på dagen, der alle sørgede for at give eleverne en fantastisk oplevelse ved det, som Ulkebøl Skole kalder ”et meget veltilrettelagt arrangement”.

Sønderborg Roklub havde sørget for flotte lodtrækningspræmier, sponsorater af juice, frugt og vand til alle, og sørgede for et topprofessionelt afviklet Skole OL stævne, forberedt til fingerspidserne.

Læs mere om stævnet HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...