Ulkebøl Skole: OL-stævne flot sat i scene af Sønderborg Roklub

12. februar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg Roklub har i længere tid planlagt årets første Skole OL stævne, der fandt sted den 2. februar på Ulkebøl Skole.  Inden startskuddet var der indmarch med faner og bannere til musik eleverne selv havde valgt, og velkomsttale ved roklubbens formand Jørn Rasmussen, skriver roklubben til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Roklubben stillede med 15 frivillige hjælpere på dagen, der alle sørgede for at give eleverne en fantastisk oplevelse ved det, som Ulkebøl Skole kalder ”et meget veltilrettelagt arrangement”.

Sønderborg Roklub havde sørget for flotte lodtrækningspræmier, sponsorater af juice, frugt og vand til alle, og sørgede for et topprofessionelt afviklet Skole OL stævne, forberedt til fingerspidserne.

Læs mere om stævnet HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...