Underholdende NaturvidenskabsFestival på Statsskolen

29. september 2021 Uddannelse

Formålet med NaturvidenskabsFestival er selvfølglig at skabe interesse gennem begejstring. Vores behov for vedvarende uddannelse af håndværkere, teknikere og folk med længerevarende matematiske og naturvidenskabelige uddannelser er stigende, lyder det fra Statsskolen, som onsdag havde besøg af 450 elever fra udskolingsklasserne i de lokale folkeskoler.

“Her på Statsskolen vil vi skabe opmærksomhed på naturvidenskab og vise, at det faktisk kan være sjovt”, siger pædagogisk leder Karin Kristiansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller, det er gymnasieelever, som har naturvidenskab på A- og B-niveau, der står for undervisningen af folkeskoleeleverne.

“Når vi har valgt, det er elever, som skal undervise, så er forklaringen, at unge gerne lytter til unge – og jeg kan se, gymnasieeleverne kan begejstre folkeskoleleverne”, siger Karin Kristiansen.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...