Underholdende SMUK-koncert med dirigent i topform

27. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Den dansende dirigent, Torben Sminge stod i front for Slesvigsk Musikkorps i fredagens Nytårskoncert i Alsion, hvor værterne var Hjemmeværnet og Lions Club med støtte fra blandt andre Linak, Danfoss og Sønderborg Kommune.

Efter orkestret havde spillet det første nummer, kom Anne Herdorf på scenen og sang den 30 år gamle Grand Prix-sang, En Lille Melodi.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så vil jeg gerne prsentere to fantastiske herrer, der havde en masse hits i ’80erne”, sagde Anne Hedorf. Og de to herrer var Rugsted og Kreutzfeldt og de kom Tilfældigvis Forbi.

Tankevækkende nok blev første del af koncerten rundet af med: March fra Politiskolen, men inden det kom dertil, blev der sagt farvel og tak med blomster til en af musikerne, der har spillet med gennem hele 26 år.

Sangen Stand by Me blev sunget som indledning på anden del af koncerten – og det med at få nogen til at komme tæt på var et problem for sangeren. Måske fordi han sang den fra en stinkende affaldscontainer. Heldigvis blev både sanger og container kørt fra scenen, så der blev plads til Under the Moon of Love, et ’70er hit fra Showaddywaddy.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der kom væsentlig flere til denne koncert end der gjorde sidste år”, sagde Leif Larsen fra Hjemmeværnet. Og det betyder, at der kommer penge i kassen til Lions Club, der sender dem videre til sociale formål.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk