Ung mand angiveligt lokket i baghold

8. oktober 2014 Uncategorized

“Vi ved, hvem de er.” politi1

Så kort – og på samme tid kryptisk – beskriver Peter Baum, der er vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg, to mænd, der mistænkes for at have begået vold mod en 17-årig ung mand fra Sydals.

Episoden fandt sted søndag lige over middag ved Svenstrup Rideskole, men er af grunde, som Peter Baum ikke kan forklare nærmere, først blevet anmeldt til politiet i dag, tirsdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 17-årige har forklaret, at en kæreste til en af de to formodede voldsmænd lokkede ham ud til rideskolen. Det fremgår ikke, hvordan den 17-årige blev lokket. Men ifølge den 17-åriges forklaring ventede de to mistænkte på ham og slog ham ikke mindre end 10 til 15 gange med knytnæver i ansigtet.

Det er heller ikke oplyst, om den overfaldne har måttet til behandling på skadestuen.

De to mistænkte var tirsdag eftermiddag endnu ikke blevet afhørt at politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...