Ung mand fik stjålet sin scooter ved Føtex

14. januar 2015 Uncategorized

Jeg har fået stjålet min scooter foran Føtex kl.ca 21.40, skriver en ung mand til SønderborgNyt.

Jeg er dybt ulykkelig, fordi den betød rigtig meget for mig. Det var en gave fra min far og jeg  har ikke råd til bare at købe en ny.

Denne scooter er stjålet onsdag aften ved Føtex.

Denne scooter er stjålet onsdag aften ved Føtex.

Artiklen fortsætter under annoncen

Scooteren er en PGO Hot 50.

Stelnr. PFVPMPS 2241202719

Hvis nogen ser den så vær sød at ringe til mig på 5056 0582 eller til politiet, så jeg kan få den igen.

Jeg er meget afhængig af den, fordi jeg skal bruge den for at komme på arbejde.

Dusør gives med glæde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...