Ungdommen skal diskutere politik

1. oktober 2018 Uddannelse

Onsdag deltager elever fra 8.-9. klasser i kommunen i en ungdomspolitisk debat.

Debattørerne er repræsentanter fra de fem ungdomspartier: Liberal Alliances Ungdom, Venstres Ungdom, Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, Dansk Folkepartis Ungdom og Socialistisk Folkepartis Ungdom.

Formålet er at sætte fokus på unges deltagelse i det politiske system og vise, at man sagtens kan engagere sig i samfundet og den politiske debat, selvom man endnu ikke har fået stemmeret.

Ved at debattere aktuelle politiske problemstillinger, bliver eleverne bevidste om politiske partiers ideologier og grundholdninger, skriver komunen i en pressemeddelelse.

Debatten vil tage udgangspunkt i verdensmålene, der omhandler kvalitetsuddannelse, ligestilling mellem kønnene og mindre ulighed.

Debatten foregår på Ahlmann-Skolen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Kommune-økonomi: Meget afgørende at ‘Corona-lånet’ til byggeriet af logistikcentret kommer i hus

17. august 2022 Politik

I forbindelse med Corona-krisen fik Sønderborg og andre kommuner mulighed for at optage billige lån og sætte gang i en række bygge- og renoveringsprojekter – til gavn for kommuner og lokale håndværkere. Et af de lokale byggeprojekter er det kommende Logistik- og Servicecenter, hvor der holdes rejsegilde på fredag – og byggeriet kommer til at […]

Læs mere...