Ungdomsskolens dramahold er klar med Av for himlen

24. maj 2018 Uddannelse

Ungdomsskolens dramahold er klar med årets forestilling, der spilles på Sønderskov-Skolen, hvor der er premiere den 5. juni. Stykket – Av for himlen – er skrevet af Jørgen Minor.

Handlingen i Av for himlen

I himlen er der problemer på Skt. Peters kontor. Med 6-7 milliarder sjæle at holde styr på er opgaven næsten uoverskuelig – hvem skal i Himlen, og hvem skal den anden vej?

Og venteafdelingen for de usikre, Hotel Limbo, er overfyldt.

Smarte edb-sælgere overbeviser Skt. Peter og hans arbejdsgiver om, at en supercomputer er løsningen, men alle kender jo trængslerne med overgangen til edb. Bedre bliver det ikke af, at nogle af de gamle kartotekskort ikke er ”helt fine i kanten”, og at den nye computer ligefrem mener, at nogle af de faste beboere i Himlen egentlig skulle opholde sig et helt andet sted.

Samtidig får Sokrates under et slag golf overbevist Vorherre om den gode idé i, at Freud, Darwin, Sokrates selv og andre af veteranerne får lov til at bryde den himmelske trummerum ved at indbyde til fest for alle 7 himle og opføre et Shakespeare-skuespil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prøverne går i gang, og den himmelske forvirring bliver total! Rundt i dette kaos går fru Hansen og leder efter sin Hr. Hansen. Han havde forudsagt, at han ville være at finde på en lyserød sky med en bajer i hånden. Fru Hansen finder mange skyer, men ingen hvor der serveres øl.

Fra kulissen kommenterer en naiv Rafael-engel og hendes anløbne modpart hele tiden handlingen.

Holdet

 Vi gør som altid – spiller 360 grader rundt om publikum i en sal fyldt med fascinerende scenografi og musik samt spændende lyssætning og flot kostumerede spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dramaholdet består af 15 unge piger og drenge i alderen 14-18 år.

Eleverne har øvet fast en eftermiddag ugentligt gennem hele skoleåret, og de glæder sig nu stolt til at vise, hvad de kan præstere på de skrå brædder.

Der spilles fire aftener i Sønderskov-Skolens festsal

 Tirsdag den 5. juni – Premiere – kl. 20.00

Onsdag den 6. juni kl. 19.00

Torsdag den 7. juni kl. 19.00

Fredag den 8. juni kl. 19.00

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...