Ungdomsskolens skolefritidskoordinatorer tænker i nye baner

7. januar 2021 Uddannelse

Corona-restriktionerne skaber udfordringer for fællesskab, sundhed og trivsel. Derfor vil ungdomsskolens skolefritidskoordinatorer give nogle gode råd til hvordan man kan være aktive uden at det kræver det store.

Foreningerne er lukket ned og det gør, at flere har svært ved at motivere sig til, at komme ud og bevæge sig. Det er ingen hemmelighed, at årstiden også er en udfordring. Under sidste nedlukning var det forår og det var lettere for os alle at finde på udendørsaktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ved, at bevægelse giver glæde og den glæde vil vi gerne dele med de unge og forældre. Derfor vil vi gerne vise nogle eksempler på aktiviteter som er lige til at gå til i denne grå tid, skriver Ungdomsskolen i en pressemeddelelse.

Vi vil gerne have kontakt med de unge, og vi opfordrer i vores videoer til, at de unge selv skal lægge et billede ud af den præsenterede aktivitet.

På den måde håber vi, at vi kan skabe lyst og motivation hos andre unge, når de ser, at flere unge er ude og f.eks. løbe, cykle eller på skattejagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ved at de unge elsker konkurrence og gaver. Derfor har vi valgt, at afslutte ugen med en ‘Turbo Torsdag’, hvor vi blandt andet trækker lod om de billeder, der er lagt op samt laver små konkurrencer undervejs.

Der kan vindes præmier som spil, en ungdomsskoletur, slik og mm.

Ungdomsskolens skolefritidskoordinatorer sender live hver torsdag fra Ungdomsskolens Facebookside kl. 15.00.

Vi håber, der er mange unge, som har lyst til at være med og vi vil gøre alt for at skabe så meget glæde som muligt i denne lidt triste tid.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...