Unge kan lære at skrive kreativt på Forfatterskolen

28. august 2018 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Snart kan biblioteket i Sønderborg byde velkommen til det første hold elever på Forfatterakademiet.

Forfatterakademiet er et fritidstilbud for unge, der gerne vil dyrke deres interesse for at skrive skønlitteratur, og som gerne vil udfordres og inspireres og udvikle deres kreative sprog.

Forfatterakademiet ligger i forlængelse af bibliotekets arbejde med at støtte de kreative vækstlag og ønske om at tilbyde gode muligheder for kreativ udfoldelse inden for litteraturen.

Seneste skud på stammen er så Forfatterakademiet – et talentudviklende forløb der finder sted fra september i år til april 2019, og som er særligt målrettet unge, der skriver skønlitteratur eller som gerne vil udtrykke sig kreativ med ord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervisningen er sammensat, så der er plads til inspiration, kreativitet og udvikling.

Forfatterakademiet mødes ca. en gang om ugen til undervisning eller til andre aktiviteter som workshops, gæsteundervisning og forfatterforedrag, og derudover skal akademiets elever på ekskursion.

Forfatterakademiet har til huse i MultiKulturhuset i Sønderborg.

Ansøgningsfrist 

For at blive optaget på Forfatterakademiet skal man sende en ansøgning, og der er ansøgningsfrist mandag den 3. september kl. 12.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at deltage skal man være fyldt 16 år eller have færdiggjort 9. kl., og man må højst være fyldt 25 år.

Det er gratis at deltage, og der er ingen krav om erfaring med at skrive.

Interesserede, der falder uden for aldersgruppen, er velkomne til at ansøge, men må forvente, at ansøgere i målgruppen har fortrinsret.

Efter ansøgningsfristen får alle ansøgere besked om, hvorvidt de er optaget.

Ansøgningen skal laves på LINKET HER  

Artiklen fortsætter under annoncen

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...