Ungecenterleder Jesper Aaskov er konstitueret som leder af FGU

23. december 2020 Uddannelse

Ungecenterleder Jesper Aaskov er fra den 5, januar for en periode konstitueret leder af FGU, hvor den tidligere leder er sagt op.

Formelt set er jeg stadig leder af Ungecenteret, men jeg kan naturligvis ikke løfte begge opgaver samtidigt. Derfor er vi nu i fuld gang – sammen med forvaltningen – at definere, hvem der har hvilke opgaver i Ungecentret i den periode, hvor jeg er udlånt, skriver Jesper Aaskov i en mail til de øvrige ansatte i Ungecentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skole- og Uddannelseschef Erling Andresen vil have det overordnede driftsansvar for Ungecenteret i perioden, som forventes at være mellem tre og fem måneder.

Det er en super spændende opgave, som jeg kraftigt er blevet opfordret til at gå ind i, skriver Jesper Aaskov.

Om FGU

Den Forberedende GrundUddannelse, som i sin opbygning i langt højere grad imødekommer den enkelte unges ønsker og behov. Uddannelsen kan sættes fleksibelt sammen og justeres undervejs for at sikre progressionen i den enkelte unges forløb, men kan samtidig give tilhørsforhold til et fast hold og et stabilt forløb med progressionsmål for den unge.

Den viderefører de gode praksisser, der findes i de øvrigee forberedende tilbud – produktionsskole, AVU, FVU, OBU, EGU og KUU – og afspejler det lokale erhvervsliv og mulighederne for beskæftigelse i lokalområdet.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk