Universe tester det første minievent – en ‘Behind the Scenes-tur’

Fra kulissen i Universe. Pressefoto
Fra kulissen i Universe. Pressefoto
22. maj 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det er nu muligt at komme helt ind bag kulisserne på en ’Behind the Scenes-tur i Universe Science Park. Turen ledes af en tekniker fra parkens facilitetsområde, og der bliver vist sider og fortalt historier fra parken, som gæster normalt ikke kender til. Universe har i dag en gruppe af teknikere, der dagligt får parken med alle dens attraktioner, spisesteder og indgange til at fungere.

“Det bliver spændende at tage gæster med helt ind i maskinrummene og bag kulisserne, hvor de normalt aldrig kommer. Vi vil gerne vise, hvordan vi arbejder med de forskellige attraktioner, hvilke udfordringer vi kan støde på i hverdagen, og hvordan vi løser dem. Jeg er sikker på, at der vil komme gode spørgsmål og en fin dialog, men det vigtigste af alt er sikkerhed, og hele turen er sikker for gæsterne”, siger facilityleder Thomas Matzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frem mod 2025, hvor Nordborg Resort åbner, tester Universe nye mini-events og aftener som Behind the Scenes, hvor der tilbydes mad og en oplevelse for at se, hvordan det bliver modtaget af parkens gæster. Det er med henblik på også at kunne tilbyde de kommende gæster fra Nordborg Resort samme mulighed.

Det gigantiske Nordborg Resort åbner kun et stenkast fra parken, og der bliver lagt en sti direkte fra resortet til indgangen i Universe. Det bliver en vækstrejse ud over det sædvanlige for den nu 19-årige park, der bruger resten af 2024 og starten af det kommende år på at forberede sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den første Behind the Scenes-aften er den 28. maj, og man booker mad og oplevelse gennem parkens hjemmeside.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...