Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Urolig nat i Gråsten

11. marts 2014 Uncategorized

Politiets patrulje måtte natten til tirsdag to gange til Gråsten. Det oplyser Radio Als.

Kort før kl. 23 gik tre unge fyre rundt på Ahlefeldtvej, hvor de larmede, skubbede til hinanden og i det hele taget gjorde opmærksomme på sig selv. Med sig havde de en indkøbsvogn fra et supermarked og i dén fyldte de ting, de fandt undervejs. Blandt andet blev en vejafmærkningspæl, en bænk en skraldespand og et isskilt taget med i vognen.

Da politiet kom frem blev de tre ungersvende taget med i politiets vogn og efterfølgende blev de sigtet for at forstyrre den offentlige fred.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved 02-tiden blev en polsk mand anholdt. Han havde rodet i flere genbrugscontainere i Gråsten. Flere anmeldere havde set ham ved Brugsen og politiet mødte manden ved Stjerneparken hvor han rodede rundt i en container.

Det må man ikke, så den polske mand blev overdraget til Udlændingekontrolafdelingen i Padborg, så de kan guide ham hjemad.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...