Urolig nat i Gråsten

11. marts 2014 Uncategorized

Politiets patrulje måtte natten til tirsdag to gange til Gråsten. Det oplyser Radio Als.

Kort før kl. 23 gik tre unge fyre rundt på Ahlefeldtvej, hvor de larmede, skubbede til hinanden og i det hele taget gjorde opmærksomme på sig selv. Med sig havde de en indkøbsvogn fra et supermarked og i dén fyldte de ting, de fandt undervejs. Blandt andet blev en vejafmærkningspæl, en bænk en skraldespand og et isskilt taget med i vognen.

Da politiet kom frem blev de tre ungersvende taget med i politiets vogn og efterfølgende blev de sigtet for at forstyrre den offentlige fred.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved 02-tiden blev en polsk mand anholdt. Han havde rodet i flere genbrugscontainere i Gråsten. Flere anmeldere havde set ham ved Brugsen og politiet mødte manden ved Stjerneparken hvor han rodede rundt i en container.

Det må man ikke, så den polske mand blev overdraget til Udlændingekontrolafdelingen i Padborg, så de kan guide ham hjemad.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...