Vær med til at fejre cyklen

3. juni 2015 Sundeved

At cykle er frihed og motion, det er klimavenligt, og det er tæt på naturen. Det kan også være sport og ræs, og det kan være halsbrækkende stunts. Der er nærmest ingen ende på, hvor mange gode ting, der kan siges om transportmidlet.

Cyklen fejres søndag med et nyt, landsdækkende arrangement, ”Vi Cykler i Dag”. elcykel1

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg foregår det på Køreteknisk Anlæg på Kær Vestermark.

Kl. 10-13 er der masser af sjove og lærerige aktiviteter for hele familien. Der vil der være cykelbaner for børn, hvor de 100 første børn, der gennemfører, får gratis billetter til Universe. For både børn og voksne holdes orienteringscykelløb på cykler, hvor deltagerne kører efter smartphones. Desuden holder Sønderborg Cykleklub talentløb for større børn og unge, hvor de kan prøve at køre på bane som professionelle. Man kan køre i rickshaw eller prøve en segway.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig vil Sønderborg Skaterklub lave opvisninger på skaterbane, hvor der også er mulighed for at prøve selv.

På cykeldagen kan man besøge forskellige boder, herunder et sundhedstelt og en stand med information om kommunens cykelsti-projekter. Cykelhandlere præsenterer et udvalg af cykler, man kan udforske en cykelcamper og el-cykler, som vises frem af Kær Bylaug.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...