Vær med til at fejre cyklen

3. juni 2015 Sundeved

At cykle er frihed og motion, det er klimavenligt, og det er tæt på naturen. Det kan også være sport og ræs, og det kan være halsbrækkende stunts. Der er nærmest ingen ende på, hvor mange gode ting, der kan siges om transportmidlet.

Cyklen fejres søndag med et nyt, landsdækkende arrangement, ”Vi Cykler i Dag”. elcykel1

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg foregår det på Køreteknisk Anlæg på Kær Vestermark.

Kl. 10-13 er der masser af sjove og lærerige aktiviteter for hele familien. Der vil der være cykelbaner for børn, hvor de 100 første børn, der gennemfører, får gratis billetter til Universe. For både børn og voksne holdes orienteringscykelløb på cykler, hvor deltagerne kører efter smartphones. Desuden holder Sønderborg Cykleklub talentløb for større børn og unge, hvor de kan prøve at køre på bane som professionelle. Man kan køre i rickshaw eller prøve en segway.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig vil Sønderborg Skaterklub lave opvisninger på skaterbane, hvor der også er mulighed for at prøve selv.

På cykeldagen kan man besøge forskellige boder, herunder et sundhedstelt og en stand med information om kommunens cykelsti-projekter. Cykelhandlere præsenterer et udvalg af cykler, man kan udforske en cykelcamper og el-cykler, som vises frem af Kær Bylaug.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...