Vejarbejde: Kastanie Allé spærres for trafik

18. april 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg bymidte skal renoveres, og nu er turen kommet til vejene omkring Sønderborg City Center – Borgen. Det betyder, at Kastanie Alle fra den 22. april til den 28. juni spærres på strækningen mellem Jernbanegade og Østergade.

 

Som led i renoveringen bliver belægningen på Kastanie Alle mellem Jernbane Gade og Østergade lagt om, og det samme sker på Østergade mellem Perlegade og Kastanie Allé. Desuden bliver Apotekerhaven nyanlagt og der skal renoveres fjernvarmerør under de berørte vejstrækninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

På Kastanie Allé mellem Jernbanegade og Østergade vil der blive arbejdet fra den 22. april til den 28. juni. De andre etaper udføres fra sidst i juli og året ud.

 

Der er en meget stram tidsplan specielt for arbejdet på Kastanie Allé. Det betyder, at der allerede fra næste uge – uge 17 – vil være spærret for kørsel på den berørte del af Kastanie Alle. Det er nødvendigt at bruge hele vejen, når der graves og arbejdes.

 

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...