Vejarbejde: Kastanie Allé spærres for trafik

18. april 2013 Erhverv

Sønderborg bymidte skal renoveres, og nu er turen kommet til vejene omkring Sønderborg City Center – Borgen. Det betyder, at Kastanie Alle fra den 22. april til den 28. juni spærres på strækningen mellem Jernbanegade og Østergade.

 

Som led i renoveringen bliver belægningen på Kastanie Alle mellem Jernbane Gade og Østergade lagt om, og det samme sker på Østergade mellem Perlegade og Kastanie Allé. Desuden bliver Apotekerhaven nyanlagt og der skal renoveres fjernvarmerør under de berørte vejstrækninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

På Kastanie Allé mellem Jernbanegade og Østergade vil der blive arbejdet fra den 22. april til den 28. juni. De andre etaper udføres fra sidst i juli og året ud.

 

Der er en meget stram tidsplan specielt for arbejdet på Kastanie Allé. Det betyder, at der allerede fra næste uge – uge 17 – vil være spærret for kørsel på den berørte del af Kastanie Alle. Det er nødvendigt at bruge hele vejen, når der graves og arbejdes.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...