Vejarbejde: Kastanie Allé spærres for trafik

18. april 2013 Erhverv

Sønderborg bymidte skal renoveres, og nu er turen kommet til vejene omkring Sønderborg City Center – Borgen. Det betyder, at Kastanie Alle fra den 22. april til den 28. juni spærres på strækningen mellem Jernbanegade og Østergade.

 

Som led i renoveringen bliver belægningen på Kastanie Alle mellem Jernbane Gade og Østergade lagt om, og det samme sker på Østergade mellem Perlegade og Kastanie Allé. Desuden bliver Apotekerhaven nyanlagt og der skal renoveres fjernvarmerør under de berørte vejstrækninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

På Kastanie Allé mellem Jernbanegade og Østergade vil der blive arbejdet fra den 22. april til den 28. juni. De andre etaper udføres fra sidst i juli og året ud.

 

Der er en meget stram tidsplan specielt for arbejdet på Kastanie Allé. Det betyder, at der allerede fra næste uge – uge 17 – vil være spærret for kørsel på den berørte del af Kastanie Alle. Det er nødvendigt at bruge hele vejen, når der graves og arbejdes.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...